Без категорії

Науково-методична співпраця з Дунаєвецьким центром професійного розвитку педагогічних працівників

10 листопада у межах співпраці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Дунаєвецького центру професійного розвитку педагогічних працівників було проведено науково-методичний семінар для учителів біології ЗЗСО Дунаєвецької ТГ та Солобковецької ТГ. Семінар на тему «Еволюція органічного світу: факти і докази» провела завідувачка, доцент кафедри біології та екології, кандидат педагогічних наук  Наталія КАЗАНІШЕНА.

У спільній бесіді учасники семінару обговорили теорії виникнення життя на Землі. Наталія Вікторівна проаналізувала сучасні біологічні дослідження, наукові факти та докази теорії еволюції органічного світу. Запропонувала декілька нестандартних методів навчання, які можна використати під час вивчення даної теми на уроках біології у ЗЗСО. Під час семінару вчителі біології спробували визначити доісторичні істоти, знайти інформацію про них, користуючись лише картками з їх зображеннями та гаджетами, випробували інтерактивні методи навчання (у ролі учнів), які у подальшому зможуть застосувати у власній педагогічній діяльності.

Зустріч пройшла у надзвичайно теплій атмосфері. Учасники слухали доповідь, обмінювались думками, ділились власним життєвим досвідом.

Надзвичайно приємно, що більшість учасників науково-методичного семінару – випускники К-ПНУ, а сьогодні – успішні, активні, перспективні педагоги.

Кафедра біології та екології

Коментарі Вимкнено до Науково-методична співпраця з Дунаєвецьким центром професійного розвитку педагогічних працівників