Новини

Зустріч у Кам’янець-Подільській ДПІ зі студентами ОП Облік і оподаткування

17 вересня 2021 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освітньої програми «Облік і оподаткування» під керівництвом гарантів – доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри Мазур Наталії Анатоліївни та кандидата економічних наук, доцента, декана природничо-економічного факультету Семенця Івана Володимировича відвідали Кам’янець-Подільську ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області.

На зустрічі начальник Ігор Бялко окреслив особливості роботи податкової інспекції, а старший державний інспектор відділу електронних сервісів Світлана Масловська детальніше ознайомила студентів з переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Хмельницькій області, послугами та сервісами, які надаються центром обслуговування платників податків, відповіла на запитання, що цікавили майбутніх бухгалтерів. Цікавою була інформація про можливість отримати податкову знижку за навчання для тих, хто здобуває освіту на платній основі.

Податківці та науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства бажають студентам бути успішними, досягати омріяної мети, у майбутньому стати справжніми професіоналами!

Коментарі Вимкнено до Зустріч у Кам’янець-Подільській ДПІ зі студентами ОП Облік і оподаткування