Новини

Співпраця зі стейкхолдерами кафедри економіки підприємства Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка

На лекцію до першокурсників першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей “Економіка підприємства” та “Облік і оподаткування” завітав експерт-практик у області альтернативних джерел енергії та енергозбереження – Константинів М.Л.
Зустріч відбувалась у рамках вивчення дисциплін “Нормативно-правове регулювання господарської діяльності” (старший викладач Буторіна В.Б.) та “Основи наукових досліджень” (професор Ящишина І.В.) Майбутні економісти ознайомились з методикою економічного обгрунтування енергозбереження, із реалізацією принципів сталого розвитку на практиці та ознаками четвертої промислової революції, із нормативно-правовим супроводом використання альтернативних джерел енергії.
Запрошений підприємець, викладачі кафедри та здобувачі відзначили важливість співпраці закладів вищої освіти з представниками бізнесу і узгодили можливі напрями подальшої взаємодії.
Коментарі Вимкнено до Співпраця зі стейкхолдерами кафедри економіки підприємства Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка