Без категорії

Наша випускниця отримує премію Президента України для молодих вчених

Упродовж вересня-жовтня 2022 року тривав конкурс на здобуття премій Президента України для молодих вчених. За результатами трьох етапів конкурсу президія Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки запропонувала присудити 32 премії Президента України для молодих вчених 2022 року.

Серед рекомендованих наукових робіт до преміювання було обрано роботу колективу молодих вчених на тему: «Формування стійких урбоекосистем з автохтонних та алохтонних деревних рослин». Колектив авторів роботи: Порохнява Ольга Леонідівна – к. б. н., старша наукова співробітниця Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України (м. Умань); Тарабун Марина Олександрівна – к. б. н., наукова співробітниця Державного дендрологічного парку «Тростянець» НАН України (м. Тростянець) та Цибуля Марина Миколаївна – провідна наукова співробітниця Національного природного парку «Мале Полісся» (м. Ізяслав).

Марина Миколаївна Цибуля – випускниця Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Навчалась за спеціальністю 6.040102 Біологія.

Марино Миколаївно, щиро вітаємо Вас та Ваших колег і з перемогою! Нехай вона стане частиною великого переліку Ваших здобутків на науковій ниві.

Щиро радіємо перемозі та науковим здобуткам нашої випускниці!

Кафедра біології та методики її викладання

Коментарі Вимкнено до Наша випускниця отримує премію Президента України для молодих вчених