Без категорії

Кафедра біології та методики її викладання продовжує співпрацю з випускниками факультету й абітурієнтами

Кафедра біології та методики її викладання завдяки випускникам факультету активно продовжує профорієнтаційну роботу у другому  семестрі 2022-2023 н.р.

16 лютого 2023 року викладачі кафедри біології та методики її викладання Ольга Оптасюк та Інна Григорчук завітали до Кам’янець-Подільського ліцею № 12 та № 13. Учнів 11 класу ознайомили зі спеціальностями природничо-економічного факультету. Ольга Оптасюк розказала про навчання за спеціальностями 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) і 091 Біологія та біохімія, особливості працевлаштування, цікаве студентське життя. Щоб показати, що біологія – це цікава і необхідна наука, викладачі презентували невеличкі майстеркласи, які викликали жваві обговорення і дискусії. Це виявлення різних пігментів у листках рослин, це знайомство з грибами, плаунами, мохами, визначення насіння та спецій, занурення у мікросвіт пилку, спор, перегляд за допомогою мікроскопу особливостей будови метеликів тощо. І знову радіємо, що продовжує нашу працю наша випускниця, вчитель біології ліцею №12 Ковальчук Анна Іванівна. Пишаємося нашими випускниками, а тепер і колегами! (Інна Григорчук)
16 лютого 2023 р. в рамках профорієнтаційної роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка викладач кафедри біології та методики її викладання Наталя Рубановська та здобувачка вищої освіти групи Biol1-M22 Колосова Єлизавета завітали до Кам’янець-Подільського ліцею № 3. Зустрілися з учнями 11-А та11-Б класів, ознайомили їх зі спеціальностями природничо-економічного факультету, зокрема розказали про особливості навчання за спеціальностями 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) і 091 Біологія та біохімія, про студентське життя та працевлаштування. (Єлизавета Колосова)
16.02 2023 відбулася зустріч викладачів кафедри біології та методики її виклад ання з учнями 10-11 класів та педагогами Ходоровецького ліцею. Людмила Любінська ( проф. каф. ) розповіла про спеціальності 091 Біологія та 014 Середня освіта. Біологія та здоров’я людини, демонструючи презентацію. Розповіла про особливості навчання, студентське життя. Ольга Оптасюк ( доц. каф.) вказала на перспективи, працевлаштування, доповнила про наукову роботу, польові практики, Інна Григорчук ( доц. каф.) зацікавила лабораторними і практичними заняттями. Переваги і перспективи біології і знання про живий світ – це наші спеціальності. Також нагадали і про інші спеціальності, які є на природничо-економічному факультеті. Приємно було поспілкуватися і з учнями і нашими випускниками , а тепер вчителями ліцею Зоєю Гулою, Анастасією Худик. (Людмила Любінська)

 

Коментарі Вимкнено до Кафедра біології та методики її викладання продовжує співпрацю з випускниками факультету й абітурієнтами