Без категорії

Участь кафедри біології та методики її викладання у навчально-науковому семінарі для вчителів біології Хмельниччини

2 березня 2023 р. відбувся навчально-науковий семінар для вчителів біології Хмельниччини. Людмила Любінська (д.б.н., професор кафедри біології та методики її викладання) прочитала лекцію «Сучасні напрямки збереження фіторізноманіття».

Лекторка презентувала основні проблеми та сучасні напрямки охорони і відтворення флори, рослинності, біотопів. Л. Любінська наводила приклади з особистих досліджень і експедицій, які проводяться викладачами та аспірантами кафедри. Вона вказала на роль вчителів, освіти та виховання для збереження рослинного покриву сьогодні і в майбутньому, запросила на спільні екскурсії і практичні заняття на базі кафедри. Приємно було зустрітися з нашими випускниками, які працюють навчальних закладах Хмельниччини. Також викладачка розповіла про природничі спеціальності, які є в К-ПНУ. Організатором заходу була Лілія МИРНА – методист біології і екології Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Участь взяли 98 вчителів-біологів та працівників освітніх закладів.
Коментарі Вимкнено до Участь кафедри біології та методики її викладання у навчально-науковому семінарі для вчителів біології Хмельниччини