Без категорії

Залучення кафедри економіки підприємства до підвищення професійної кваліфікації НПП університету

В університеті розпочалась реалізація програми професійного підвищення кваліфікації НПП «Стартап проектування у науково-дослідній діяльності закладу вищої освіти». Програма реалізується у формі тренінгів, мета яких сформувати у викладачів компетентності щодо розробки стартап-проєктів, здатності до їх практичного застосування в організації освітньої та науково-дослідної діяльності.

Виконання програми підвищення кваліфікації забезпечують тренери, викладачі кафедри економіки підприємства Ірина Ящишина, д. е. н., професор кафедри, та Тетяна Боднарчук, к. е. н., доцент кафедри. Учасниками програми є викладачі університету, які викладають курс «Основи наукових досліджень», в рамках якого буде впроваджено модуль з наукового проектування стартапів; заступники деканів факультетів/директора інституту з наукової роботи та міжнародних зв’язків, керівники відділів та інші НПП, зацікавлені у розвитку стартап освіти у стінах університету.

На перших заняттях програми було розглянуто питання розвитку екосистем стартапів та формування команди стартап-проєкту. Надалі за безпосереднього менторства викладачів кафедри учасники програми мають крок за кроком пройти усі етапи розроблення стартапу задля того, щоб набутими вміннями, навиками та реальними компетентностями поділитись зі студентством.

Боднарчук Тетяна

Коментарі Вимкнено до Залучення кафедри економіки підприємства до підвищення професійної кваліфікації НПП університету