Без категорії

XVІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми, пріоритети та перспективи сталого розвитку в ХХІ ст.»

16 травня на базі природничо-економічного факультету в онлайн-форматі було проведено XVІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Проблеми, пріоритети та перспективи сталого розвитку в ХХІ столітті».

Цьогоріч конференція об’єднала широку вітчизняну та іноземну наукову спільноту для продуктивного діалогу та налагодження науково-дослідної співпраці. Тематика конференції охопила важливу та актуальну проблематику сталого розвитку економіки та суміжних галузей як на мікро- та макро-, так і на світовому рівнях.

Співорганізаторами заходу виступили ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», Інститут економіки промисловості НАН України, ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки імені Г. М. Доброва НАН України», Хмельницький національний університет, Комратський державний університет, м. Комрат (Республіка Молдова), Державний економічний університет в Познані (Республіка Польща).

Загалом до конференції долучилося близько 100 представників наукової спільноти, у тому числі й іноземні учасники з Польщі, Молдови та Болгарії. Широкою була і вітчизняна географія заходу – міста Київ, Львів, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Одеса, Житомир тощо.

У конференції прийняли участь представники 5 наукових установ та понад 20 українських та іноземних закладів вищої освіти. Учасниками заходу також стали економісти, фахівці-практики, підприємці, здобувачі вищої освіти.

Засідання конференції відбулося на високому рівні, в атмосфері плідної дискусії та жвавого обговорення представлених доповідей.

З програмою заходу можна ознайомитися за покликанням: https://drive.google.com/file/d/1PBJplF0lijC3sFudTt6NCmfSAGNrl5UG/view?usp=sharing

Тетяна БОДНАРЧУК

Коментарі Вимкнено до XVІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми, пріоритети та перспективи сталого розвитку в ХХІ ст.»