Новини

Педагогічні практики студентів біологів

Лютий видався особливим місяцем для студентів та викладачів кафедри біології та методики її викладання. Одночасно на педагогічній практиці у закладах освіти працюють декілька груп.

Студенти 4 курсу денної та заочної форм навчання активно реалізують здобуті в процесі теоретичного навчання знання та вміння, працюючи на посадах учителів біології та класних керівників у 6-9 класах закладів загальної середньої освіти. Це особлива практика – перша! Перші справжні конспекти, перші самостійно проведені уроки, перші учні. Це, без перебільшення, перші щасливі емоції від усвідомлення того, що все іде по плану і Ви проводите Ваш перший в житті урок.

Магістранти 1 курсу денної та заочної форм навчання проходять педагогічні практики у 10-11 класах. Так, для них практика – вже не дебют. Але ж і працюють вони не просто із школярами, а із старшокласниками! Хвилювань не менше, аніж тоді, коли вперше прийшли до школи.

Педагогічна практика – це незабутні враження, емоції, які назавжди залишаться у серці кожного, хто хоча б раз у житті спробував провести свій урок.

ПИШАЄМОСЬ НАШИМИ НАЙКРАЩИМИ СТУДЕНТАМИ!

Коментарі Вимкнено до Педагогічні практики студентів біологів