Без категорії

Круглий стіл “Юридичні аспекти торговельної діяльності та захист прав споживачів”

У рамках ОК “Товарознавство” і “Основи споживчих знань” був організований круглий стіл за участю запрошеного фахового юриста Світлани Антонецької (власниця юридичної фірми, партнер Law Agro).

Під час круглого столу здобувачі спеціальностей “Підприємництво, торгівля”, “Економіка підприємства”, “Облік і оподаткування”, викладачі кафедри економіки підприємства доцент Тетяна Боднарчук та старший викладач Вероніка Буторіна долучились до змістовної дискусії. Обговорено питання захисту прав споживачів у сфері торгівлі, побутового та готельно-ресторанного обслуговування, правила торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, юридичної відповідальності за порушення споживчих прав та форм їх захисту.
Комунікація з професійним юристом для молоді була корисною і пройшла у атмосфері конструктивного діалогу, під час якого Світлана Антонецька відзначила високий рівень підготовленості студентів. Для майбутніх економістів зустріч з фахівцем-практиком необхідна для набуття програмних компетентностей.
Кафедра економіки підприємства Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка продовжуватиме співпрацю з представниками бізнесу міста в регіону.
Вероніка Буторіна
Коментарі Вимкнено до Круглий стіл “Юридичні аспекти торговельної діяльності та захист прав споживачів”