Без категорії

Аспіранти кафедри біології та методики її викладання представили результати досліджень за звітній період

23 лютого 2023 на засідання кафедри біології та методики її викладання (зав. каф., к.пед.н., доц. Наталія КАЗАНІШЕНА) заслухали звіт аспірантів першого (Ілля ВЛАСОВ, Євген МОРОЗЮК), другого (Олександр КОРСУН), четвертого (Вікторія БІЛІВСЬКА, Микола ЮЗИК) курсів навчання.

Аспіранти першого курсу вже встигли взяти участь у конференції, опублікували по одній статті та підготували до друку тези, представили два підрозділи першого розділу дисертації, опрацювали наукові джерела, методики дослідження. Ілля ВЛАСОВ зібрав гербарні зразки для наступного опрацювання. Олександр КОРСУН подав до друку у фахові видання дві статті, провів натурні дослідження та зробив камеральну обробку отриманих у літньо-осінній період морфометричних і популяційних даних, взяв участь у двох конференціях. Аспіранти випускних курсів за звітний період також подали на публікування по дві статті у фахові видання, підготували ще по дві статті і тези до друку, взяли участь у двох конференціях. Вікторія БІЛІВСЬКА ще опрацювала популяційні показники, насінну продуктивність, а Микола ЮЗИК провів лабораторні дослідження з насінням і пилком з використання ультрафіолетового опромінення. Четвертокурсників ще чекають весняні дослідження. Всі звіти затверджено.

Людмила Любінська

Коментарі Вимкнено до Аспіранти кафедри біології та методики її викладання представили результати досліджень за звітній період