Без категорії

Підвищення кваліфікації: Цифрові навички для освіти з GOOGLE

Сучасна освіта потребує постійного оновлення та адаптації до технологічного прогресу. Одним із ключових аспектів цього є розвиток цифрових навичок серед викладачів, вчителів. Доктор педагогічних наук, доцент, доцент кафедри біології та екології Семерня Оксана була одним із активних учасників стажування “Цифрові навички для освіти з GOOGLE”. Завдяки цьому стажуванню вона отримала можливість:

  1. Покращити свої цифрові навички: Семерня Оксана здобула нові знання та компетентності, що дозволяють ефективно впроваджувати цифрові технології у навчальний процес.
  2. Оптимізувати роботу за допомогою цифрових інструментів. Використання сервісів та програм Google допомагає автоматизувати та оптимізувати рутинні завдання НПП.
  3. Зробити навчання інтерактивним та персоналізованим. Застосування цифрових інструментів дозволяє створювати індивідуалізовані навчальні матеріали, гостро актуальні на сьогодні, та взаємодіяти з кожним студентом відповідно до його потреб: персонально.
  4. Використовувати ШІ як помічника. Знання про роботу з інструментами штучного інтелекту допомагає освітянину розробляти індивідуальні навчальні плани та надавати персоналізовану підтримку студентам.
  5. Опанувати принципи онлайн-безпеки. Участь у стажуванні дозволила Оксані Семерні оволодіти методами захисту особистих даних та забезпечити безпеку в онлайн середовищі для себе та студентів.

Отриманий сертифікат підтверджує опанування новими знаннями та компетентностями у сфері цифрових технологій в освіті. Це сприятиме подальшому розвитку педагогічної науки та практики, а також забезпечить якісну та ефективну освіту для студентів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, загалом.

Оксана СЕМЕРНЯ

Коментарі Вимкнено до Підвищення кваліфікації: Цифрові навички для освіти з GOOGLE