Без категорії

Участь робочої групи та аспірантів ОНП Біологія спеціальності 091 Біологія у січневих вебінарах

Робоча група та аспіранти ОНП Біологія спеціальності 091 Біологія взяли участь у вебінарах, які допомогли зрозуміти різницю між науковими виданнями різного рівня, наукометричними показниками та ін.

17.01.2023 в межах укладеного Меморандуму про співпрацю університету та науково-навчального центру «Наукові Публікації», за ініціативи наукового відділу (керівник відділу Тетяна Франчук) у К-ПНУ відбувся вебінар для науково-педагогічних працівників університету «Основні показники діяльності вченого: Індекс Гірша, індекс цитування, модифіковані індекси та інше»
А 19.01 – на тему: «Міжнародна кооперація та публікації в співавторстві: Способи підвищення наукометричних показників, соціальні мережі та застосунки для вчених».
24.01. 2023 за запрошенням Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених К-ПНУ (Катерина Геселева) спільно з науковим відділом організували і провели вебінар “Підбір журналів для власної публікації. Як відрізнити недобросовісні журнали, журнали – клони та журнали – хижаки?”.
До вебінарів долучилися викладачі, які працюють з аспірантами за ОНП Біологія спеціальності 091 Біологія : Людмила Любінська, Ольга Оптасюк, Олександр Любинський, Наталія Казанішена, Інна Григорчук. Активну участь взяли аспіранти : Вікторія Величко, Ілля Власов, Микола Юзик, Євген Морозюк.
Слухачі отримали багато корисних порад та інформації для написання і публікації результатів наукових досліджень у наукових виданнях різного рівня, зокрема, Scopus, Web of Science та інші. Викладачі та аспіранти природничо-економічного факультету вдячні організаторам від нашого університету і спікеру Павлу Коломійцю.
Людмила Любінська
Коментарі Вимкнено до Участь робочої групи та аспірантів ОНП Біологія спеціальності 091 Біологія у січневих вебінарах