Без категорії

Інформативні тренінги для старшокласників міста!

25 та 26 квітня у рамках профорієнтаційної роботи кафедри економіки підприємства викладачі Ірина Ящишина, д.е.н., професор, Тетяна Боднарчук, к.е.н., доцент та Вероніка Буторіна, к.е.н., доцент провели інформативний тренінг «Власна справа – запорука успіху для молоді» для учнів 10–11 класів Кам’янець-Подільських ліцеїв №3 та №12.

Насамперед, під час заходу старшокласники отримали повну та вичерпну інформацію про особливості та переваги здобуття вищої освіти за спеціальностями 051 Економіка (ОП Економіка підприємства) та 071 Облік і оподаткування (ОП Облік і оподаткування).

Тренінг було побудовано довкола питання важливості здобуття відповідних знань як з економіки підприємства, так й обліку й оподаткування для організації та управління власною справою. Акцентовано увагу на значному досвіді та професіоналізмі викладачів кафедри, активності щодо наукової роботи, участі у проєктах, залучення до освітнього процесу стейкхолдерів, наявності сучасної матеріально-технічної бази для ефективного навчання та успішної реалізації сучасних ідей креативної молоді.

Активною та цікавою частиною тренінгу став інтерактивний захід, скерований на стимулювання бізнес-мислення у школярів та забезпечення розуміння ними важливості здобуття економічних знань для кожного.

Тренери відмітили позитивну та жваву реакцію старшокласників на проведений захід та зацікавленість отриманою інформацією. Сподіваємося на подальшу зустріч зі старшокласниками, уже як зі студентами-економістами нашого Університету!

Коментарі Вимкнено до Інформативні тренінги для старшокласників міста!