Без категорії

Ми вміємо поєднати профорієнтацію, благодійництво та співпрацюємо із закладами освіти й нашими випускниками

Викладачі кафедри біології та методики її викладання займаються не лише освітою, наукою, але й просвітою та благодійництвом. 7.12. 2022 у Гуменецькому ліцеї побували Петро Плахтій та Людмила Любінська (кафедра біології та методики її викладання), які розповіли про наш університет, факультет та кафедру.

Про наші спеціальності, їх особливості, навчання, студентське життя та працевлаштування розповіла Людмила Любінська. Петро Плахтій прибув з подарунками. Насамперед презентував свій доробок : підручники, посібники, якими користуються студенти не лише нашого університету, а й інших вишів, а також він розповів про наукову діяльність з напрямку анатомії та фізіології людини. А ще – він привіз мед (колектив ліцею готує смаколики для наших воїнів-захисників). Приємно було зустріти і наших випускників. Зокрема, нашу спеціальність прорекламувала і Вікторія Колісник – головний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради (магістрантка Людмили Любінської). Конструктивна розмова відбулася з директоркою ліцею Ліною Пазюк.

Людмила Любінська

Коментарі Вимкнено до Ми вміємо поєднати профорієнтацію, благодійництво та співпрацюємо із закладами освіти й нашими випускниками